Bedrijfsfeesten
Vier uw bedrijfsfeest op het water! 

Uniek bedrijfsfeest
Afhuur
Parkhaven Rotterdam

Bedrijfsfeesten

Rondvaart Europoort is onderdeel van Partyservice Nederland. Wij zijn een allround evenementen bureau en cateraar. Wilt u een extra beleving toevoegen aan uw personeelsfeest/bedrijfsfeest? Zet één van onze schepen in! Stap met een gezelschap aan boord van één van onze drie schepen, Mps. De Ameland, Mps. Brandaris of Mps. Marlina. Met 30 tot 300 personen, intiem dineren of een spetterend feest, een avond of een complete dag, onze schepen zijn voor diverse doeleinden in te zetten.

 

Exclusieve afhuur of aanschuiven

U kunt onze schepen exclusief voor uw gezelschap afhuren voor een bedrijfsfeest naar wens of aanschuiven bij één van onze vaste programma’s. Zo kunt u kiezen uit dagtochten, brunch- en lunchvaarten, thema avonden en rondvaarten!

De catering voor een bedrijfsfeest met verschillende locaties of bij je eigen bedrijf is dit je top bedrijf hiervoor.

Harry Straten

Fantastisch bedrijf, aanrader. Voor alle feesten, partijen, evenementen, hapjes en drankjes, boottochten etc.

The River

Super leuke club met lieve mensen. Die alle wensen in vervulling brengen van een bingo tot een groot Disney thema feest!

Schier en Mirjam Kik

Onze schepen

Partyservice Nederland beschikt over 3 schepen: De Ameland, Marlina en Brandaris. Ieder schip heeft zo zijn eigen charme en mogelijkheden. Onze vaste thuisbasissen zijn Rotterdam en Spijkenisse, vanuit daar kunnen wij varen naar ieder gewenste locatie. Ligt uw bedrijf aan het water? Wij halen u op en maken een prachtige rondvaart vanaf uw locatie!

Mps. De Ameland

Een uniek schip waarbij theater en dancefeesten het beste tot zijn recht komen. De theaterzaal heeft een hoogte van 5 meter en een prachtig podium over de hele breedte! Het schip heeft 3 verdiepingen en de mogelijkheid om op het dek in het zonnetje te genieten.

Geschikt voor:
•  Semimars en presentaties
•  Gala of dansfeesten
•  Rondvaarten en havencruises

Mps. Marlina

Het schip bestaat uit een lage salon, is uitstekend geschikt voor mindervaliden en grote groepen. Een gezellige band op het podium, 2 dansvloeren en een buffet wat uit de grond naar boven komt? Kies voor de Marlina.


Geschikt voor:

•  Rondvaarten en havencruises
•  Dagtochten
•  Vergaderingen
•  Semimars en presentaties

Mps. Brandaris

Het schip heeft 2 etages die beschikbaar zijn tijdens uw personeelsfeest. Op de begane grond, de VoorSalon met Bar en de AchterSalon met een buffet lift. Op het bovendek een “Stamtafel” ruimte en de BovenSalon. Natuurlijk is er ook een gezellig buitendek.   


Geschikt voor:

•  Rondvaarten en havencruises
•  Dagtochten
•  Feestavonden