Mps. Marlina
Iets te vieren? Vaar gezellig mee!

De Marlina

Een rondvaart is de perfecte manier om de Rotterdamse haven vanuit een uniek perspectief te zien. Rotterdam is immers het mooist vanaf het water. Tijdens de rondvaart Rotterdam kan je genieten van de omgeving en onze heerlijke catering aan boord. Ontdek de grootste haven van Europa tijdens de rondvaart in de Rotterdamse haven.

Varen is een sensatie

Ontdek het zelf

U heeft als particulier, organisatie of vereniging iets te vieren? Dan kunt u dat doen aan boord van ons sfeervolle partyschip Marlina. Want de heerlijke sensatie van varen geeft een extra glans aan elke feestelijke gebeurtenis.

Volop variatie

Voor ieder wat wils

Rederij Fortuna biedt u vele mogelijkheden met haar luxe partyschip. Voor een intiem feestje boekt u bijvoorbeeld een Moonlight Cruise op diverse zaterdagavonden en altijd met gezellige live muziek. Naast de open inschrijvingen voor de Moonlight Cruise, kunt u tevens boeken voor thema-avonden, dagtochten, brunches/lunches en speciale rondvaarten. Heel geschikt voor kleine en grote groepen. Het afhuren van schepen is uiteraard ook altijd mogelijk (vraag naar de mogelijkheden).

Goed bereikbaar

Ruime gratis parkeergelegenheid

De thuishaven van het partyschip ligt in het centrum van Spijkenisse en bevindt zich tegenover molen “Nooitgedacht” vlakbij de Spijkenisse Brug.

Klik hier voor de routebeschrijving.