Mps. De Ameland
Iets organiseren? Ga gezellig varen!

De Ameland

Partyschip Ameland is uniek door zijn hoge theaterzaal waar allerlei events kunnen plaatsvinden. Zoekt u nog een plek om uw Beurs, seminar, vergadering, presentatie, vergadering, bruiloft of jubileum – verjaardag te vieren, een gezellig personeelsfeest of zakelijke netwerkborrel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij verzorgen uw evenement op maat en tot in de (culinaire) puntjes! Tevens kunnen wij zeggen dat onze schepen uniek op het water zijn door onze leuke en diverse vaarten, de verschillende inrichtingsstijlen en de vele culinaire mogelijkheden.

Boot afhuren?

Een unieke ervaring beleven op het water, met eigen gezeldschap? Dat kan! Aan boord van De Ameland bevinden zich diverse ruimtes. Iedere ruimte beschikt over een eigen bar, waarbij een loungebar aan boord zeker niet ontbreekt.

Alle sferen passen in de mogelijkheden van De Ameland. Alles kan en mag aan boord van deze spetterende varende locatie!

Het schip beschikt over 3 verschillende dekken. De ruimtes zijn geheel naar eigen smaak in te richten, bijvoorbeeld: modern, klassiek, trendy, etc.

Let op! Alle ruimtes zijn afsluitbaar behalve het videdek.

Het schip biedt tal van mogelijkheden. Van een zakelijke bijeenkomst tot een spetterend dansfeest. Niets is te gek!

De zalen

Partyschip en Theaterschip De Ameland beschikt over 5 zalen waarvan er 3 afsluitbaar zijn. Door de diverse zalen is De Ameland inzetbaar voor diverse evenementen en festiviteiten.

Grand Cafe

Geschikt voor bedrijfsfeesten, presentaties, dinnershows, live optredens, seminars, dansfeesten etc. Doordat dit de grootste zaal is van het schip met een hoogte van 5 meter zijn de mogelijkheden eindeloos! In deze zal bevindt zich een grote vaste bar.

Panorama Salon

Bevindt zich aan de voorzijde van het schip. Met ook hier een ruime vaste bar kan de ruimte op meerdere manieren gebruikt worden. Zo kunnen hier kleinere diners plaats vinden, vergaderingen, buffet ruimte of borrel ruimte.

Topdek

Kan bij mooi weer gebruikt worden als groot buiten terras en kan bij slecht weer overkapt worden door middel van een partytent, wat extra ruimte creëert. Doordat het Topdek afsluitbaar is en een vaste bar heeft kan de zaal ook gebruikt worden als ontvangst zaal of als zaal met apart entertainment.

Zonnedek

Hier kunt u heerlijk genieten van de omgevingen en als het weer dit toelaat, het zonnetje. Op het zonnedek staan verschillende bankjes waar de gasten plaats kunnen nemen om
te genieten van het weer en de omgeving.