Rondvaart
Hoek van Holland
RVE 3.1 

}
90 min.
19,95
Maeslandkeringweg, Hoek van Holland

Beleef de 2e Maasvlakte

RVE3 neemt u mee voor een vaart van 3 uur vanuit Hoek van Holland, dichterbij de Maasvlakte met zijn imposante zeeschepen kunt u niet komen!

Rondvaart Europoort

Rondvaart Europoort verzorgt de mooiste rondvaarten bij Hoek van Holland op de Maasvlakte. Tijdens de rondvaarten ontdekt u een stuk Nederland waar u met de auto niet kunt komen. U ziet stoere zeereuzen, grote terminals en vertederende zeehondjes. Er is zo veel te beleven!

Praktisch

Het schip is rolstoelvriendelijk en beschikt over een invalide toilet. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving. Er is catering aan boord aanwezig.

Vaarroute

Vanaf de nieuwe waterweg varen we naar de Nijlhaven en naar het Yangtzekanaal. We gaan naar het nieuwste gedeelte van de Rotterdamse haven met de allergrootste containerterminals zoals RWG, APM en Euromax. Met dit in zee aangelegde gebied ter grootte van 2000 hectare werd de Rotterdamse haven 20% groter en is bereikbaar voor de nieuwste en grootste containerschepen. De echte zeereuzen van 300 en 400 meter lang!

Tip: Neem uw camera mee! Tijdens Rondvaart 2e Maasvlakte krijgen we regelmatig zeehondjes voor de lens!

Tijdens de rondvaart

Aan boord hebben wij een explicatie in drie talen (Nederlands, Engels en Duits), op het scherm draait een film over het ontstaan en de creatie van de 2e Maasvlakte en op onze kaart vindt u alle bezienswaardigheden in de omgeving. De kapitein geeft uitleg. In overleg is er een bezoekje aan de stuurhut mogelijk. Liever een echte gids aan boord? Op aanvraag kunnen wij dit voor u regelen!

Groepen, scholen en busmaatschappijen

Rondvaart Europoort vaart altijd voor u! We openen speciaal een vaart op de door u gewenste datum en tijd! Ook hebben we standaard vaarten op de donderdag en zaterdag in de schoolvakanties!

Prijzen & beschikbaarheid

 

DATA

Zie actuele afvaardata in de vaaragenda

Tickets
Regulier ticket €19,95 p.p.

Stadsrondvaart Rotterdam | 90 min.

4 t/m 11 jaar €14,95 p.p.

Stadsrondvaart Rotterdam | 90 min.

65+ €18,50 p.p.

Stadsrondvaart Rotterdam | 90 min.