Rondvaart 2de

Maaskvlakte
RVE 3.2 | 3.3

}
2 en 3 uur
24,75
Maeslandkeringweg, Hoek van Holland

Spot zeehonden & zeereuzen!

Rondvaart Europoort verzorgt de mooiste rondvaarten bij Hoek van Holland op de Maasvlakte. Tijdens de rondvaarten ontdekt u een stuk Nederland waar u met de auto niet kunt komen. U ziet stoere zeereuzen, grote terminals en vertederende zeehondjes. Er is zo veel te beleven!

Tijdens de rondvaart

Aan boord hebben wij een explicatie in drie talen (Nederlands, Engels en Duits), op het scherm draait een film over het ontstaan en de creatie van de 2e Maasvlakte en op onze kaart vindt u alle bezienswaardigheden in de omgeving. De kapitein geeft uitleg. In overleg is er een bezoekje aan de stuurhut mogelijk. Liever een echte gids aan boord? Op aanvraag kunnen wij dit voor u regelen!

Indien u het schip exclusief afhuurt kan er een andere in- en ontschepingsplaats met u worden afgestemd.

Groepen, scholen en busmaatschappijen

Rondvaart Europoort vaart altijd voor u! We openen speciaal een vaart op de door u gewenste datum en tijd! Ook hebben we standaard vaarten op de donderdag en zaterdag in de schoolvakanties!

Praktisch

Het schip is rolstoelvriendelijk en beschikt over een invalide toilet. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving.

Prachtige rondvaart door de Europoort gehad. Prima geregeld, Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Echt de moeite waard. Zeker nog een keer doen.

Eric van Trigt

Catering

Aan boord zijn diverse dranken, belegde broodjes, snacks, ij en zoete lekkernijen te verkrijgen. Vanaf twee personen kunt u vooraf een lunchtas, lunch of diner reserveren. Onze schepen zijn ook exclusief af te huren voor (bedrijfs-) evenementen. Eigen consumpties nuttigen is niet toegestaan. 

Prijzen & beschikbaarheid

 

DATA

Zie actuele afvaardata in de vaaragenda

Tickets
Regulier ticket €24,75 p.p.

Rondvaart 2de Maasvlakte | 2 uur

4 t/m 11 jaar €18,95 p.p.

Rondvaart 2de Maasvlakte | 2 uur

65+ €23,25 p.p.

Rondvaart 2de Maasvlakte | 2 uur

 

Regulier ticket €29,95 p.p.

Rondvaart 2de Maasvlakte | 3 uur

4 t/m 11 jaar €22,75 p.p.

Rondvaart 2de Maasvlakte | 3 uur

65+ €26,50 p.p.

Rondvaart 2de Maasvlakte | 3 uur