Moederdag
Zet je moeder in het zonnetje!

Vier Moederdag op het water

Tijdens Moederdag zet heel Nederland alle moeders, oma’s en partners in het zonnetje om de dankbaarheid te tonen voor alle liefde, geduld en plezier dat je met elkaar deelt. Daar hoort natuurlijk een geweldig cadeau bij. Wij hebben de allerleukste tip voor Moederdag in Rotterdam en Hoek van Holland! Vaar mee met onze Wannebiezz show of High Tea.

Moederdag specials met de Wannebiezz!

De Wannebiezz zorgde al eerder voor een groot succes aan boord van Mps. De Ameland en Mps. Brandaris. Dit jaar gaan we het feestje nog eens goed over doen. Zorg daarom dat je er bij bent! #echwel

Tijdens Moederdag in Rotterdam halen de Wannebiezz alles uit de kast om er een dolle boel van te maken. Gekkigheid in een humoristische, muzikale en vooral interactieve show waarbij zelfs de meest verlegen personen een liedje meezingen of een dansen. Geen show is hetzelfde omdat de interactie met het publiek bepalend is voor het verloop. Veel gouwe ouwe (en soms wat foute) hits garanderen een te gek meezingfeest vol Hollandse gezelligheid, Rotterdamse bravoure en brutale humor!

Een verzorgd en gezellig avondje uit

Op 9 mei, één dag voor Moederdag, is het tijd om alle moeders in het zonnetje te zetten. Verras je moeder, oma of partner met een welverdiend avondje uit! Een rondvaart door de wereldhaven van Rotterdam, lekkere hapjes, mooie wijnen en bovenal heel veel gezelligheid met een fantastische show van de Wannebiezz. We hebben tickets voor ieder budget, met of zonder extra arrangement. Kies het pakket dat bij u past en stap aan boord!

Adres

Parkhaven 7
3016 GM, Rotterdam

Inschepen 19:30 | varen 20:00 | Einde 23:00

Prijzen & beschikbaarheid

 

DATA

Zie actuele afvaardata in de vaaragenda

Tickets
Regulier ticket €44,50 p.p.

Moederdag met de wannebiezz | 3,5 uur

Optioneel buffet €30,00 p.p.

Moederdag met de wannebiezz | 3,5 uur

Regulier ticket € 24,50 p.p.

Moederdag High Tea cruise | 3 uur en 15 min.